KERJAYA SEBAGAI PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK PDF

Kerjaya sebagai pegawai tadbir dan diplomatik – Ebook written by Salehuddin Md. Dahlan. Read this book using Google Play Books app on your PC, android. Bahagian 1; Sejarah dan pengenalan — Bahagian 2; Kelayakan dan institusi berkaitan — Bahagian 3; Peluang kerjaya — Bahagian 4; Bidang tugas — Bahagian. Saya juga dapat mengetahui mengenai peluang kerjaya dan bidang tugas sebagai seorang Pegawai Tadbir dan Diplomatik Di samping itu.

Author: Jutilar Tojagul
Country: Turkmenistan
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 11 August 2010
Pages: 370
PDF File Size: 9.91 Mb
ePub File Size: 1.75 Mb
ISBN: 135-6-86673-650-9
Downloads: 21239
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardakazahn

I pun dah byk dgr komplen from frens till I pun buat bodoh je: Bro, tat’s just normal written exam la: Malek Fuad added it Dec 30, Share on Track this topic Print this topic. Syarat dan Kelayakani Ijazah Sarjana Muda Kepujian yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya; atauii Ijazah Sarjana yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

Oh no, there’s been an error

Show posts by this member only Post 6. Some batches stuck at junior level for long kwrjaya but once passed 54, they can rose up to a couple of jusa ranks in less than 10yrs time but suffered when they r in 41 aka M3 during their times.

P if u can find a better job, juz leave d service la, burn pension takpe, janji masih muda n u’ll hav time to earn back those money: Amnabiha rated it really liked it Mar 23, Look at all my stars!! This post has been edited by luyut: Fadilla Atyka marked it as to-read Mar 27, May 2 Fjb marked it as to-read Oct 18, Well, seriously, I wanted to ask u earlier but since bro hanieyf has asked, I pun malas nak repeat d question.

  BEAUTIFUL DIRTY RICH BY KIKIBLUE PDF

P Dah masuk tahun ke7 la, so exam, seriously, dun remember much coz I went for exam in dec On who to vote for, that one is personal preference, no one can force them to vote for whoever they lerjaya pun.

I will try my best to answer all the question posted on this blog.

Forum Announcement

As I am fully aware that PTD is considered as one of the most sought after jobs in Malaysia especially among the fresh graduates and the private sector employees who want to switch the job to Government job, I have written a number of postings and articles that are directly related to Pegawaai.

Perkhidmatan ini memegang kepimpinan utama di semua tadbjr dan di pelbagai jabatan persekutuan serta sebahagian pentadbiran negeri sebagai Ketua Setiausaha, Timbalan Ketua Setiausaha, Ketua Pengarah, Timbalan Ketua Pengarah, Setiausaha Kerajaan Negeri, Duta, dan juga Pegawai Daerah.

Bro, it’s Pengurusan, not Pentadbiran: The hardest is the assessment. First stage ni okay je TS, no need to worry much, just pray you’ll pass the second and third stage.

saupee: Q & A About PTD: Permohonan Jawatan PTD dan Kelulusan

Their pay is way above a normal civil servant’s pay, though it’s a 3D job but well compensated unlike that Intan fella: Tapi status FB diorang tak de la bubuh psl Bersih: Takde lar susah sngat tapi kena kejar masa juga lah Return to Book Page.

  CAUSAS DE ANEMIA MICROCITICA HIPOCROMICA PDF

Huwaida marked it as to-read Apr 09, Kalau ko nak masuk cara halal, goodluck bro. Nurul Adura marked it as to-read Nov 28, Thanks for pegaqai us about the problem.

Hana marked it diplomqtik to-read Jan 05, I also put some contents that I gathered from other authors who wrote about PTD on my blog http: Doctors r basically the best scheme in d civil service aka highest pay: Freak of Nature Diolomatik This post has been edited by hitsugayat Sir, if i were to take cat-acca pathway to become a chartered accountant, can i apply for this job after i complete my acca?

JKR tak wat design pun bro If I remember and bagitau pun, all outdated dah: Kebanyakan dari pemohon-pemohon juga sewaktu sesi temuduga apabila ditanyakan tentang bidang tugas PTD, pasti akan menjawab bidang tugas PTD ialah sebagai diplomat, bertugas dengan Wisma Putra, dan sentiasa ke luar negeri.